Legutóbbi cikkeink Nébih KMÉ különdíj Rendezvény Szakmai hírek Védjegyes termékek

Nébih – KMÉ Zöldinnovációs Különdíj: Az ALDI lett a leginnovatívabb élelmiszervállalkozás

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. képviselői vehették át 2023. június 29-én a leginnovatívabb élelmiszervállalkozásnak járó díjat Gödöllőn. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy közösen felajánlott különdíját sikeres fenntarthatósági intézkedéseiért nyerte el a cég.

Amint arról korábban hírt adtunk, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Körforgásos Gazdaság Elemző Központja első alkalommal rendezte meg a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expot. Az expo révén egyebek közt az élelmiszerágazatban is díjazni kívánták azokat az eljárásokat, amelyek hozzájárulhatnak Magyarország zöldgazdasági átállásához.

A képen balról jobbra: dr. Pleva György, élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgató (Nébih), Lócsi Dóra, minőségbiztosítási és fenntarthatósági menedzser (ALDI), Völler Dániel, beszerzési vezető (ALDI), Prof. Dr. Boros Anita, központvezető, intézetigazgató (MATE Körforgásos Gazdaság Elemző Központ, Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet)

A leginnovatívabb élelmiszervállalkozásnak járó díjat, azaz egyben a Nébih – KMÉ Zöldinnovációs Különdíjat az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. kapta. A díj az üzletlánc példaértékű fenntarthatósági törekvéseit ismeri el, amelyek a KMÉ-védjegyes termékek előállítása és forgalmazása során is érvényesülnek.

Gratulálunk az ALDI-nak az újabb elismeréshez!

Reméljük, hogy az E-Expó 2024. évi fordulóján még több „zöldinnovatív” ötletet ismerhetünk meg, és díjazhatunk!

A MATE sajtóközleménye a következő  linken érhető el: Zöld Expo – Díjazottak – MATE Körforgásos Gazdaság Elemző Központ – MATE (uni-mate.hu)

Az expóra készült innovációs kisfilmek megtekinthetők az egyetem weboldalán: https://korforgas.uni-mate.hu/mate-market

NE MARADJON LE A PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEKRŐL!

iratkozzon fel a kmé vállalkozói hírlevelére!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek