Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

A Sirha színpadán is bemutatkozott a KMÉ-védjegy

A KMÉ-védjegy sem hiányozhatott a tavaszi szezon egyik legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításáról a Sirha-ról.

Március 22-24 között rendezték meg a Hungexpo területén a Sirha Budapest élelmiszeripari szakkiállítást, amely a szektor valamennyi jelentős szereplőjét megmozgatta. Számos kiállítás és előadó mellett a KMÉ-védjegy is reflektorfénybe került.

A rendezvény második napján a Védjegyiroda vezetője, dr. Homoki Hajnalka mutatta be előadásában a KMÉ működését. Előadásában kiemelte, hogy a KMÉ tanúsító védjegy, ami „azt jelenti, hogy szakmailag megalapozott, komplex és objektív szempontrendszer szerint, egy szakértői grémium, a bírálóbizottság javaslata alapján történik a védjegy odaítélése.”

Homoki Hajnalka az előadásában arról is beszélt, hogy manapság sokan hirdetik a termékeiket minőséginek, azonban nem mindegy, hogy milyen mérce alapján teszik ezt. A KMÉ-védjegy egy szigorú, szakmailag megalapozott szempontrendszer szerint egyértelműen megállapítja a termékről, hogy az valóban kiemelkedőbb a piaci kínálathoz képest.

A Védjegyiroda vezetője fontosnak tartotta kiemelni, hogy a pályázás díjtalan, az első évben pedig ingyenes a védjegyhasználat. A KMÉ-védjegy folyamatosan bővül és egyre több termékkörben érhető el. A pályázati felhívások mellett, a vásárlókat is arra ösztönzi, hogy szavazzanak bizalmat a garantáltan minőségi, KMÉ-védjegyes termékek iránt.

Homoki Hajnalka végül azzal az örömteli bejelentéssel zárta előadását, miszerint áprilistól már vajas kifli termékeikkel is pályázhatnak a márkatulajdonosok a KMÉ-védjegyre.

Kíváncsi a védjegyes termékekre? Kattintson!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek