Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek Zöldségek

A föld alá ásunk a KMÉ-nél – A legjobb minőségű gyökérzöldség kerestetik

Ha a vasárnapi húslevesre gondolunk, mindenki előtt megjelenik a puha, illatos sárgarépa és petrezselyemgyökér vagy a pasztinák. Hámozókat elő! Ezek a gyökérzöldségek most harcba szállhatnak a KMÉ-védjegyért.

A sárgarépa, petrezselyemgyökér és pasztinák kedvelt alapanyagok a konyhákban, változatos módon felhasználhatók, még a nassolás utáni vágyunkat is kielégíthetik, ízesek és illatosak. A kiváló minősítésért csak bizonyos fajták indulhatnak, melyeket ráadásul integrált termesztéstechnológiával és biológiai növényvédelem mellett termesztettek.

A minőségi paraméterek mindhárom zöldségnél azonosak. Legyenek frissek, fajtára jellemzően lédúsak, aromásak, fásodástól és erős íztől mentesek.

A KMÉ megkeresi a piaci kínálatból a legjobbat, nekünk már csak hagyni kell, hogy kifője magát a húslevesben ez az extra kiváló minőség.

 

 

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek