Ha a vasárnapi húslevesre gondolunk, mindenki előtt megjelenik a puha, illatos sárgarépa és petrezselyemgyökér vagy a pasztinák. Hámozókat elő! Ezek a gyökérzöldségek most harcba szállhatnak a KMÉ-védjegyért.
A sárgarépa, petrezselyemgyökér és pasztinák kedvelt alapanyagok a konyhákban, változatos módon felhasználhatók, még a nassolás utáni vágyunkat is kielégíthetik, ízesek és illatosak. A kiváló minősítésért csak bizonyos fajták indulhatnak, melyeket ráadásul integrált termesztéstechnológiával és biológiai növényvédelem mellett termesztettek.
A minőségi paraméterek mindhárom zöldségnél azonosak. Legyenek frissek, fajtára jellemzően lédúsak, aromásak, fásodástól és erős íztől mentesek.
A KMÉ megkeresi a piaci kínálatból a legjobbat, nekünk már csak hagyni kell, hogy kifője magát a húslevesben ez az extra kiváló minőség.
Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!
Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!