Kiváló minőségű élelmiszerekkel most te is egyszerűen feldobhatod az ünnepi menüt, most megmutatjuk neked, hogyan készíthetsz egy igazán különleges húsvéti előételt!
HOZZÁVALÓK
- 200 g Soós Premio tarhonya
- 150 g koktélparadicsom
- 100 g csemegekukorica
- 1 sárgarépa
- 1 kisebb fej lilahagyma
- fél kígyóuborka
- 2 ek olívaolaj
- fél citrom leve
- 1 kk. szárított bazsalikom
- só, bors
Elkészítése
A 4 tojásos tarhonyát, sós, lobogó vízben kifőzzük. A megtisztított, feldarabolt zöldségeket hozzáadjuk, fűszerezzük és az olívaolajjal, citromlével összeforgatjuk az egészet. Fogyasztható előételként, illetve köretként a főételhez. Friss, sokszínű saláta, finom ízekkel.