Skip to main content

Tarhonyasaláta

Kiváló minőségű élelmiszerekkel most te is egyszerűen feldobhatod az ünnepi menüt, most megmutatjuk neked, hogyan készíthetsz egy igazán különleges húsvéti előételt!

HOZZÁVALÓK

  • 200 g Soós Premio tarhonya
  • 150 g koktélparadicsom
  • 100 g csemegekukorica
  • 1 sárgarépa
  • 1 kisebb fej lilahagyma
  • fél kígyóuborka
  • 2 ek olívaolaj
  • fél citrom leve
  • 1 kk. szárított bazsalikom
  • só, bors

Elkészítése

A 4 tojásos tarhonyát, sós, lobogó vízben kifőzzük. A megtisztított, feldarabolt zöldségeket hozzáadjuk, fűszerezzük és az olívaolajjal, citromlével összeforgatjuk az egészet. Fogyasztható előételként, illetve köretként a főételhez. Friss, sokszínű saláta, finom ízekkel.


Kvíz

Kvíz

Kvíz

Médiatár

Médiatár

Médiatár