Legutóbbi cikkeink Szakmai hírek Tejtermékek Termékkörök

Ismételten megkapta a KMÉ-védjegyet az Alföldi TEJ Kft. két terméke

Újra a KMÉ-védjeggyel ismerte el a védjegyjogosult az Alföldi Tej Kft. által előállított, Magyar natúr joghurtot és Magyar Trappista sajtot. A termékek már másodszor bizonyították kiváló minőségüket, miután az előző védjegyhasználati ciklus lejártával sikeresen megújította a KMÉ-védjegyre való jogosultságát az Alföldi Tej Kft.

A Trappista sajtra kizárólag tehéntejből/tejszínből, tejsavbaktérium színtenyészet és alvasztó enzim – laktózmentes termék esetén laktáz enzim – hozzáadásával készült, jellegzetes érzékszervi tulajdonságú, oltós alvasztású, félkemény, erjedési lyukas, zsíros, félzsíros és zsírszegény, legalább 3 hétig érlelt trappista sajttal lehet pályázni, mely korong, mini korong, hasáb vagy korongcikk/darabolt hasáb alakú lehet. Hagyományos füstöléssel készült termék esetében is benyújtható pályázat.

 

A KMÉ-védjegyre pályázó natúr joghurtnak pedig legalább 1,4% zsírtartalmúnak, és élőflórásnak kell lennie.

 

Az Alföldi Tej Kft. másodszor is sikeresen vette az akadályokat, ezért a Magyar natúr joghurt és a Magyar Trappista sajt további három évig viselheti a KMÉ-védjegyet.

A részletes speciális tanúsítási követelmények és pályázati feltételek a KMÉ honlapján találhatók.

A pályázatokat a Védjegyiroda folyamatosan várja és munkatársai bármilyen kérdés esetén szívesen állnak rendelkezésre a vedjegy@elbc.hu és a +36 30/306 4238 elérhetőségeken.

 

Iratkozzon fel vállalkozói hírlevelünkre ,

hogy élen járhasson a minőségi élelmiszerek piacán.

 

Maradjunk kapcsolatba!

LinkedIn 

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek