Skip to main content

Kovászos kenyér: Hagyomány, minőség és egészség egy szeletben

A kenyér a magyar konyha egyik alapélelmiszere, de nem mindegy, hogy milyen kenyeret fogyasztunk. A kovászos technológiával készült kenyér nemcsak finom, de számos előnnyel is rendelkezik a hagyományos élesztős kenyerekhez képest. Ráadásul a KMÉ-védjegyes kovászos kenyér garantáltan kiváló minőségű, szigorúan ellenőrzött hazai alapanyagokból készül.

FRISS HÍREK

Tóth és Társa Csólyospálos Kft. sárgarépája KMÉ-védjegyet kapott!

2025.01.22

A Tóth és Társa Csólyospálos Kft. sárgarépája – zöldség kategóriában elsőként - méltán büszkélkedhet a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjeggyel

Újabb vajas kifli kapta meg a KMÉ-védjegyet!

2025.01.21

A Pékmester Biscuits Sütőipari és Szolgáltató Kft. vajas kiflije elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet, amely a kifli kiemelkedő minőségét és a készítéséhez használt gondosan válogatott alapanyagokat tanúsítja.

Az Aranycipó Kft. Vajas fonott kalácsa is megkapta a KMÉ-védjegyet!

2025.01.21

Nagy örömmel jelenthetjük, hogy az Aranycipó Kft. vajas fonott kalácsa elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet. Az Aranycipó Kft. vajas fonott kalácsa garantáltan friss, omlós, és a vaj lágy, gazdag ízével teszi még különlegesebbé a reggeliket, uzsonnákat vagy ünnepi asztalokat.

TOVÁBBI CIKKEK

2025.01.08

Új szintre emelve a kiflikészítést: A Kemence Sütőipari Kft. vajaskiflije elnyerte a KMÉ-védjegyet

A Kemence Sütőipari Kft. ismét bebizonyította, hogy a sütőiparban is van helye a kimagasló minőségnek. A cég vajaskiflije elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet, amely a magyar élelmiszeripar egyik legrangosabb elismerése.

2025.01.08

Úttörő a minőségben: KMÉ-védjegyet nyert a FLAMAND Kft. vajjal készült foszlós kalácsa

A minőségi élelmiszerek piacán újabb mérföldkő született: a FLAMAND Pékáru Kft. vajjal készült foszlós kalácsa elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet, ezzel a vállalkozás bekerült a legkiemelkedőbb magyar gyártók közé.

2025.01.08

Két új megnyitott kategóriával indul a 2025-ös év: Megérkeztek a befőttek!

A 2025-ös évet két új Speciális Tanúsítási Követelmény (STK) megnyitásával kezdjük, amelyek a hőkezeléssel tartósított élelmiszerek piacán nyújtanak új lehetőségeket és biztosítanak kiváló minőséget a vásárlók számára.

2025.01.08

Kiváló minőségű durum száraztészták a KMÉ-védjegy alatt

A Mary-Ker Pasta Kft. három kiváló terméke, a Don Francesco durum száraztészták (200 g) – Cavatelli (csiga), Pastina (eperlevél) és Vermicelloni (boglyas cérna) – megkapta a KMÉ-védjegyet, elismerve ezzel a minőség iránti elkötelezettségüket.

Vásárlói hírlevél

Vásárlói hírlevél

Vásárlói hírlevél

Kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat