Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Ünnepeld a KMÉ-vel a minőségügyi világnapot!

Tudtad, hogy nemcsak egy országnak, hanem a minőségnek is lehet nagykövete? A magyar élelmiszerágazatban ez a KMÉ! A minőség iránti elkötelezettség egyébként nemcsak hazánkban, hanem az egész világon figyelmet kap minden év november 12-én, a minőségügyi világnapon. Bár mi is megemlékezünk erről a jeles alkalomról, de a KMÉ-nél ez a figyelem mindennapos.

Manapság egyre népszerűbb, hogy a „fast fashion” helyett inkább minőségi ruhákat vásároljunk és viseljünk. Akkor ugye az sem mindegy, hogy milyen minőségű ételeket viszünk be a szervezetünkbe?

Az Európai Minőségügyi Szervezet (EQO) 1992. november 12-ére hirdette meg az első minőségügyi világnapot. A magyar kormány már az első évben csatlakozott az EQO felhívásához, mellyel a szervezet a minőség iránti elkötelezettség fontosságára hívja fel a figyelmet.

A minőségnek alapvetésnek kell lennie az étkezésünkben is. A szervezetünk nap mint nap kiszolgál minket, megérdemli, hogy a lehető legjobb minőségű tápanyaggal lássuk el. A KMÉ célja, hogy megtalálja a kiváló minőségű élelmiszereket a lehető legszélesebb körben. Ne kelljen neked többféle szalámit megvenned, hogy megtudd, melyik a legjobb! A minőség nagyköveteként ezt a KMÉ megteszi helyetted! Mert a kiváló minőség mindenkinek jár és ezt a KMÉ elérhetővé is teszi, hiszen a boltok polcain az életfa vagy a csodaszarvas jelzi, ha egy termék megfelelt a magas, speciális követelményeknek.

A lista folyamatosan bővül, úgyhogy érdemes résen lenni és figyelni a védjegyes termékeket a KMÉ social felületein és honlapján egyaránt.

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek