Szakmai hírek

Új év, új termékkörök – hústermékekkel bővül a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer

A tavalyi év a tejtermékekről szólt, ezentúl pedig már a friss, majd feldolgozott húsokra is felkerülhet a kiváló minőséget tanúsító KMÉ-védjegy embléma. Folyamatosan bővülnek a pályázati lehetőségek. Elsőként a friss szeletelt, darabolt, darált sertéshús előállítói, feldolgozói jelentkezhetnek, hogy bebizonyítsák, az ő termékük minőségibb a többi árunál.

Sorban beszállhat a versenybe a marha- és a baromfifeldolgozó ipar is, az előállítók, a vágóhidak és a feldolgozók is kérhetik a KMÉ-védjegyet a termékükre.

Hamarosan a feldolgozott húskészítményekre is kiterjed a védjegyrendszer. Elsőként a kolbász, a szalámi, a virsli és a párizsi gyártói és forgalmazói pályázhatnak, hogy később büszkén viselje termékük a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet.

A KMÉ-s termékpaletta bővülésével tehát azoknak a vásárlóknak sokkal könnyebb dolga lesz, akik megbízható és valóban minőségi élelmiszert szeretnének a tányérjukon látni.

A védjegyhasználati jog elnyeréséhez a „Pályázat benyújtása” gombra kattintva, elektronikus úton lehet pályázni. Ezt követően kerül sor a termék értékelésére és egy átfogó üzemauditra, majd megszületik a döntés, hogy az adott termék viselheti-e a KMÉ-védjegyet.

Kövessék figyelemmel honlapunkon a felhívásokat, időpontokat, hogy amelyik termék megérdemli, kitűnhessen a többi közül. Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére a KMÉ-védjegyekkel és a pályázattal kapcsolatban a weboldalunkon megadott elérhetőségeken.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek