Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Tudatos készülődés, stresszmentes karácsony

Az ünnepi időszak a csend és a nyugalom ideje, de csak miután véget ért a karácsonyi bevásárlás és előkészület. Sokszor érezzük úgy, hogy a karácsony a kapkodás, a reklámok és a kaotikus vásárlás ünnepe. A kulcs a tudatosság, a jó tervezés. És a KMÉ.

Az igényes karácsonyi készülődés megannyi megoldandó feladattal jár. „Mit vegyünk a nagyinak? Mi legyen az ünnepi menü? Még a bejglit is meg kell sütnöm!” Jön a rohanás, az időszűke miatti stressz és úgy érezzük, sosincs megállás. Közben pedig azt várjuk, mikor lesz már vége. De ennek nem kell így lennie!

A kulcs az, hogy mindent jól megtervezzünk! Érdemes már novemberben elkezdeni készülődni az év legszebb ünnepére. Nem, egyáltalán nincs korán. A karácsonyi időszakban hajlamosak vagyunk többszörös mennyiségű élelmiszert és nagyon sok felesleges használati tárgyat vásárolni. De ha van egy tervünk, akár egy kézzelfogható listánk egy papíron, az megnyugvást hoz. Ha fel van írva, biztosan nem az utolsó estén fog eszünkbe jutni valami, amit a nagy kapkodásban esetleg elfelejtettünk.

A lista megírásában sajnos nem tudunk segíteni, de az ünnepi menüben talán igen.

A KMÉ arra hivatott, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat találja meg a lehető legtöbb termékkörben. A védjegyes termékek listája folyamatosan bővül, a paletta egyre szélesebb és színesebb, így tökéletes alapot adhat ahhoz, hogy kiváló minőségű ételeket tegyünk az ünnepi asztalra is.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy KMÉ-védjegyes vajjal nem fog kirepedni a bejgli, de azt igen, hogy kiválóbb lesz. És ez igaz minden vajjal készült süteményre.

Az ünnepi töltött káposztát megkoronázhatjuk kiváló minőségű tejföllel. Vagy a karácsonyi harcsapaprikás mellé egy olyan túrós csuszát ehetünk, aminek minden alapanyaga kiváló minőségű.

A KMÉ megadja ezt a tudatosságot a karácsonyi időszakra is, hiszen a legjobb minőségű alapanyagoknak minden ünnepi asztalon helyük van.

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek