Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Őrizd meg a karácsonyi csodát!

Egész évben a csendes, boldog, fahéj illatú karácsonyt várjuk. És közben mégis stresszelünk, kapkodunk, aggódunk. Hoztunk néhány tippet, hogy ne felejtsük el: a karácsony nem az őrült rohanásról szól, hanem a nyugalomról, önmagunkról és a családról.

A díszfények árnyékában ott lebeg az ajándékvadászat, az ünnepi menü dilemmája, az utolsó pillanatos takarítás és csomagolás. Biztos, hogy ezeknek ott kell lennie?

A karácsonyi ebéd akkor is a legfinomabb, ha csak töltött káposzta van. Akkor is a legédesebb, ha csak egyféle sütemény készül. Inkább legyen kevesebb, de ilyenkor még inkább törekedjünk a legjobb minőségű alapanyagokra. Így a legegyszerűbb fogás is ünnepi lehet.

Az egész éves hajtás után mindenki megengedheti magának a lazítást, a pihenést. A meghitt otthon nem a tökéletességben rejlik, hanem abban, ha legalább ezen a pár napon csak egymásra figyelünk. A családunkra, a közeli barátainkra, önmagunkra.

Az ajándékozásra sem kell nyomásként tekinti, nincs annál szebb ajándék, ha a rég nem látott nagyival együtt süthetik az unokák a mézeskalácsot. Vagy ha valami kézzel készült dolgot szívből adunk. Az ehető ajándékoknak például biztosan nagyobb hasznát veszi mindenki, mint egy sokadik zokninak.

Házi fűszersó, ételízesítő, granola, házi lekvárok, szaloncukor. A gasztroajándékok sora végtelen. Sőt házilag már narancsos testradírt is készíthetünk cukorból, kókuszolajból és illóolajból.

De ne feledjük, az időnk a legnagyobb ajándék, amit adhatunk. Ajándékozzuk meg vele azokat, akik igazán fontosak: a szeretteink és önmagunk!

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek