Nébih KMÉ különdíj Szakmai hírek

Nébih KMÉ különdíj az Év Boltja versenyen

Elrajtolt „Az Év Boltja 2023” verseny, ezzel megnyílt a nevezési lehetőség a Nébih KMÉ különdíjra. A megmérettetésen kizárólag a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyes terméket forgalmazó vállalkozások vehetnek részt.

Az új évtized hívószava az élelmiszer-ágazatban is a minőség. A termékek biztonságossága mellett, a tudatos fogyasztók számára a minőség is megjelenik a vásárlás legfontosabb szempontjai között. Ma már az élelmiszer-vállalkozások és a vásárlók körében is ismert tény, hogy a minőség garanciája a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy.

„Az Év Boltja 2023” verseny remek alkalom a KMÉ-védjegy szempontrendszerének érvényesítésére. A Nébih KMÉ különdíjra azok a vállalkozások nevezhetnek, amelyek legalább egy, a nevezési határidőn belül már odaítélt KMÉ-védjegyes terméket forgalmaznak.

Nevezési határidő:    2023. március 17.

A nevezési feltételekről „Az Év Boltja 2023” verseny weboldalán, a Támogatói különdíjak menüpontban tájékozódhatnak az érdeklődők.

A KMÉ-védjegyes termékek megtekinthetők a KMÉ portál vállalkozói felületén.

Nincs KMÉ-védjegyes terméke? Pályázzon most!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek