A 2025-ös év friss híre, hogy két új termékkategóriában nyílt meg a pályázás lehetősége a KMÉ-védjegyre, amely különleges lehetőségeket teremt a gyümölcsbefőttek piacán.Az érintett termékkategóriák a hőkezeléssel tartósított alma-, körte- és birsbefőtt és a hőkezeléssel tartósított befőttek csonthéjas gyümölcsökből (meggy, cseresznye, őszibarack, szilva).
Miért válassza a KMÉ-védjegyes befőtteket?
A befőttek esetében fontos, hogy a gyártás során kizárólag friss, ellenőrzött gyümölcsök kerülnek felhasználásra, ennek köszönhetően a befőttek íze gazdag, természetes és friss marad, miközben elkerülik a tartósítószereket, színezékeket vagy aromákat. A KMÉ-védjegyes befőtteknél a cukor mennyisége is alacsonyan tartott, így az év bármely szakaszában élvezhetjük a gyümölcsök természetes ízét. Frissességük és a hőkezeléses tartósítási eljárás révén olyan termékeket kínálnak, amelyek segítenek abban, hogy a hétköznapi étkezéseink részeivé váljanak, anélkül, hogy a túlzott cukorfogyasztás miatt aggódnunk kellene.
Csomagolásuk BPA-NI (biszfenol-mentes) dobozokban, vagy PVC mentes lapkával lezárt üvegekben történik, így a termékek hosszan és biztonságosan tárolhatók anélkül, hogy káros anyagok kerülhetnének az ételeinkbe.
A KMÉ-védjegyű befőtteket a család minden tagja élvezheti. A gyümölcsök frissessége és természetes íze révén ideálisak reggelire, uzsonnára, de akár sütemények vagy desszertek hozzávalójaként is remekül felhasználhatók. A változatos gyümölcsválaszték és a minőségi előállítás lehetővé teszi, hogy egész évben élvezzük a szezonális gyümölcsök ízeit.
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a legjobb minőségű, természetes ízeket hozza el otthonába!
BÖNGÉSSZ a VÉDJEGYES TERMÉKKERESŐNKBEN!
CSATLAKOZZ FACEBOOK ÉS INSTAGRAM-KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ, ÉS VÁLJ TUDATOSABB VÁSÁRLÓVÁ!