Szakmai hírek Védjegyes termékek Zöldség-gyümölcs

Mától pályázhatnak támogatásra a minőségrendszerhez csatlakozó mezőgazdasági termelők

2023. március 1-től akár évente 1000 eurónak megfelelő, vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak azok a mezőgazdasági termelők, akik 5 éven belül csatlakoztak vagy most kívánnak csatlakozni valamelyik európai uniós vagy nemzeti minőségrendszerhez. A támogatási igény benyújtására legkésőbb 2023. augusztus 31-ig van lehetőség.

 

Ismételten felhívjuk a mezőgazdasági termelők figyelmét, hogy Magyarországon a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy az egyetlen elismert és notifikált nemzeti minőségrendszer az élelmiszerek viszonylatában. Ez azt jelenti, hogy a (KMÉ) védjegy is a támogatható minőségrendszerek közé tartozik.

A támogatás igénylésével kapcsolatban a „Megjelent a mezőgazdasági termelők minőségrendszerhez történő csatlakozását támogató pályázati felhívás” című cikkünkben foglaltuk össze a legfontosabb tudnivalókat.

Nincs KMÉ-védjegyes terméke? Pályázzon most!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek