Legutóbbi cikkeink Magyar Élelmiszerkönyv Szakmai hírek Tejtermékek Termékkörök Termékmustra

Másodszor is jár az arany a 25%-os Nádudvari tejfölnek

Újra a KMÉ arany fokozatával ismerte el a védjegyjogosult a Nádudvari Élelmiszer Kft. által előállított, 25% zsírtartalmú tejfölt. A 270 g kiszerelésben kapható termék már másodszor bizonyította kiváló minőségét, miután az előző védjegyhasználati ciklus lejártával sikeresen megújította a KMÉ arany fokozatára való jogosultságát.

A KMÉ minőségrendszerre legalább 12% zsírtartalmú, élőflórás tejfölökkel lehet pályázni. A jelölt terméknek meg kell felelnie a hatályos jogszabályi előírásoknak, beleértve a Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) követelményeit is. Sőt, az érzékszervi jellemzők tekintetében a MÉ megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott kézműves tejtermékekről szóló irányelvét is teljesítenie kell.

A Nádudvari Élelmiszer Kft. másodszor is sikeresen vette az akadályokat, ezért a 25%-os Nádudvari tejföl további három évig viselheti a KMÉ arany fokozatát.

Az új védjegyes termékekről a védjegykeresőben talál részletes információkat.

PÁLYÁZZON ÖN IS A KMÉ-VÉDJEGYRE!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESSE
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek