Szakmai hírek

Középpontban a KMÉ

A KMÉ jóval több három betűnél. Egyszerre utal az élelmiszerek biztonságára, minőségére és a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó, gyártási folyamatokra. Két kategóriája érhető el: KMÉ-védjegy és KMÉ arany fokozat.

Fő célja, hogy a kiemelkedően magas minőségű élelmiszereket megkülönböztesse a piaci kínálatban szereplő egyéb termékektől, amely így iránytű lehet a vásárlók számára, és ezen túl a védjegyrendszerben részt vevő vállalkozóknak is előnyös.

A KMÉ-védjegy pályázat útján, a szükséges feltételek teljesítése után érhető el. A KMÉ arany fokozatú védjegy használatát csak azzal a termékkel lehet igényelni, amely a Nébih által koordinált Termékmustrán a legjobb termékek között szerepelt.

KMÉ, a tudatos vásárlók támasza

Mindenki, aki védjegyes terméket vásárol, bízhat benne, hogy elégedett lesz a választásával. Ezek az élelmiszerek ugyanis minden esetben szakemberek által végzett objektív vizsgálatokon átesett, szigorúan ellenőrzött termékek.

A védjegy segíti a vásárlók tájékoztatását, hosszú távon pedig építi a bizalmat. Működésével vitathatatlanul hozzájárul az általános élelmiszer-fogyasztási kultúra fejlődéséhez.

KMÉ, a vállalkozásoknak

A KMÉ a termelők, előállítók, feldolgozók, forgalmazók számára is egyaránt előnyt biztosít:

Megjelenési lehetőség
A kiemelkedő minőségű élelmiszerek iránt egyre nagyobb az igény a vásárlók körében. A KMÉ-védjegyeket viselő termékek még vonzóbbá válhatnak a szemükben.
Bizalomépítés
A védjegyrendszer garantált minőséget, biztonságot és fenntarthatóságot hirdet, amellyel a védjeggyel összekapcsolt márka iránti elköteleződést is előmozdíthatja a vásárlók körében.
Minőségrendszerhez tartozás
A KMÉ nemzeti minőségrendszerként széles körű lehetőségeket kínál a védjegyhasználóknak.

Védjegyes termékek

A KMÉ-védjegyeket eddig 14 termék, összesen 18 féle kiszerelésben nyerte el!

A védjegyhasználati jog elnyerése után a következő lépés a csomagolásváltás, amikor a védjegy embléma megjelenik a terméken. Jelenleg 11 védjegyes termékkel (4 tejföl és 7 túró) találkozhatunk a vásárlás során, további 3 termék esetében pedig folyamatban van a csomagolóanyag váltás, így a közeljövőben tovább fog bővülni a lista.

A védjegyes termékeket itt tekintheti meg!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek