Fürtös uborka Legutóbbi cikkeink Termékkörök Új termékkör Vásárlói hírek Zöldség-gyümölcs Zöldségek

Idén is lesz uborkaszezon. Sőt, már van!

Nem várjuk tétlenül az uborkaszezont. Elkészítettük a kiváló minőségű fürtös uborka termékleírását. Így, mire teljes fényében ragyog a nyár, talán már az első KMÉ-védjegyes uborkákat is a kosarunkba rakhatjuk. Onnan meg akár az üvegbe!

Újabb közkedvelt élelmiszerrel bővül a KMÉ termékpalettája. Mostantól a fürtös uborka is méltó lehet a kiváló minőséget tanúsító védjegy viselésére. Na persze, nem akármelyik.

A KMÉ-védjegyes fürtös uborka termése maximum 14 cm hosszúságú lehet. Küllemét tekintve nem deformált, egyenletesen hengeres alakú, állaga kemény. Ízvilága keseredésmentes. Ráadásul betegségekkel szemben ellenálló fajta (pl. Promissa, Trilogy, Rapper stb.).

A növénytermesztési technológia megfelelő megválasztása, és a kifejlett fürtös uborka tárolási körülményei egyaránt elősegítik a termék kiváló minőségének biztosítását.

BÖNGÉSSZ VÉDJEGYES TERMÉKKERESŐNKBEN!

CSATLAKOZZ FACEBOOK ÉS INSTAGRAM-KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ, ÉS VÁLJ TUDATOSABB VÁSÁRLÓVÁ!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek