Legutóbbi cikkeink Magyar Élelmiszerkönyv Receptek Termékkörök Vásárlói hírek

Főzz és NYERJ

Tálakat, fakanalakat elő! Készítsd el az alábbi Fokhagymás-kefires csirkemell receptet és legyél te az egyik szerencsés nyertes. A játékban való részvételnek a feltételeit a cikk alján találod.

  • Ha szereted a könnyen elkészíthető, de igazán ízletes ételeket, ezt a fokhagymás-kefires csirkemellet imádni fogod! Zamatos, omlós, és az egész családnak garantáltan kedvence lesz.

Fokhagymás-kefires csirkemell sütőben sütve

Hozzávalók:

Elkészítés:

  • A csirkemelleket alaposan megmossuk, szárazra töröljük, majd vékony szeletekre vágjuk.
  • Egy tálban összekeverjük a 4 dl kefirt a sóval, zúzott fokhagymákkal és az olajjal.
  • A csirkemell szeleteket bekenjük a kefires keverékkel, és egy jól zárható edénybe, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  • Másnap a csirkemell szeleteket egy kivajazott hőálló tálba helyezzük.
  • A megmaradt kefires szószhoz hozzákeverünk további 2 dl kefirt és 1 tojást, majd ezt az egészet a csirkére öntjük.
  • A tálat lefedve előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Ezt követően a fedőt levesszük, megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, és addig sütjük, amíg a sajt aranybarnára nem pirul.

Ajánlott köretek:

  • Főtt rizs
  • Krumplipüré
  • Rizibizi
  • Tepsibe sült krumpli

Részvétel a nyereményjátékban:

  1. Ha még nem tetted, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
  2. Készítsd el a cikkben található receptet.
  3. Fotózd le az ételt és az étel mellett a felhasznált KMÉ-védjegyes terméket.
  4. A fotót küldd el a kommunikacio@kme.hu e-mail címre.

Sorsolás:

  • 2024. október 11-én három ajándékcsomagot sorsolunk ki.
  • E-mailen keresztül értesíteni fogunk, amennyiben a 3 db szerencsés nyertes között szerepelsz.
  • A teljes játékszabályzat itt érhető el.

 

BÖNGÉSSZ a VÉDJEGYES TERMÉKKERESŐNKBEN!

CSATLAKOZZ FACEBOOK ÉS INSTAGRAM-KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ, ÉS VÁLJ TUDATOSABB VÁSÁRLÓVÁ!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek