Legutóbbi cikkeink Rendezvény Szakmai hírek

Food Tech Show – Fókuszban az élelmiszeripari beruházások

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara április 9-10-én élelmiszeripari gép- és technológiai kiállítást rendezett, ahol a KMÉ és a Nébih Ügyfélszolgálata is részt vett.

Az első FoodTech Show-t a Millenárison tartották. A kiállításon az érdeklődők olyan technológiai megoldásokat, gépeket, berendezéseket, valamint termelés-irányítási rendszereket ismerhettek meg, amelyek irányt adhatnak a versenyképes és fenntartható beruházásokhoz.

A Food Tech Show keretében zajló kerekasztal-beszélgetéseken szó esett az élelmiszeripar szerepéről, jelenlegi helyzetéről és jövőbeli kilátásairól, valamint a termékek bel-és külpiacra jutásáról is beszélgettek a szakértők.

A NAK egy online katalógus létrehozásán dolgozik, amelyben a hazai és nemzetközi gép-és technológia gyártók, valamint forgalmazók mutatkozhatnak be. Így a NAK tagjai egy könnyen kezelhető és informatív kiadvány segítségével tudják kiválasztani a céljaiknak legmegfelelőbb berendezéseket, technológiákat és szolgáltatásokat.

A rendezvényen több mint 60 kiállító képviseltette magát, köztük a Nébih és a KMÉ is. A hivatal standjait termelők, élelmiszerelőállítók, illetve élelmiszerüzemek képviselői látogatták.

A rendezvényről készült videó megtekinthető a KMÉ YouTube csatornáján.

További képek a rendezvényről:

pályázzon Ön is a kmé-védjegyre!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESse
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek