Kiállítás Legutóbbi cikkeink Rendezvény Vásárlói hírek

Farmer-expo nem csak farmereknek

A gyerekek a traktorokról, a felnőttek a mezőgazdasági újításokról beszélgettek az idei Farmer-Expon Debrecenben. Kelet-Magyarország legjelentősebb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállításán az innováción és a fenntarthatóságon volt a hangsúly. 280 kiállító vett részt, köztük a Nébih és a KMÉ.

Színes családi forgataggá alakult a Debreceni Egyetem campusa augusztus 17-20-ig. 32. alkalommal rendezték meg a Farmer-Expot, ahol a mezőgazdasági termelésben dolgozók a legújabb kutatási és termelési eredményekről értekeztek és cseréltek tapasztalatot.

A vásáron minden eszköz, eljárás, megoldás a hatékonyság növelésének lehetőségét mutatta be az agráriumban úgy, hogy közben a fenntarthatóságra is figyelnek. A szakmai előadásokon szó esett többek között a gabonapiac kilátásairól, az új agrártámogatási rendszerről és a munkaerőpiaci kihívásokról is.

Nagy István agrárminiszter hangsúlyozta, hogy a mezőgazdaságban új módszerekre, új technológiákra és összefogásra van szükség.

A „szakmázáson” túl mindenki talált kedvére való programot, állatsimogató, mezőgazdasági gépek, bemutatók és finom ételek várták a látogatókat.

A Nébih és a KMÉ is részt vett a rendezvényen, az érdeklődők megismerkedhettek a védjegyes termékekkel, és megtudhatták azt is, miért érdemes pályázni a KMÉ-védjegyre. Kvízjátékokban is kipróbálhatták magukat, a gyerekek a helyes kézmosást is megtanulhatták. Népszerű kiadványainkból pedig bárki vihetett magával.

Videóösszeállításunkat a KMÉ Youtube csatornáján tekinthetik meg.

További képek a rendezvényről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friss hírekért kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek