Csemegeuborka Legutóbbi cikkeink Magyar Élelmiszerkönyv Savanyúságok Termékkörök Új termékkör Vásárlói hírek

A magyar csemegeuborkának nincs párja…

…főleg, ha hivatalosan is kiváló minőségű! Elérkezett az idő, hogy a savanyúságok királya, a sokunk által kedvelt csemegeuborka is ringbe szálljon a KMÉ-védjegyért.

A KMÉ-védjegy felé vezető úton az első lépés mindig a megfelelő alapanyag, azaz jelen esetben a tökéletes nyers uborka felhasználása. Ennek a követelménynek csakis azok, a maximum 14 cm hosszúságú termések felelnek meg, amelyek egyenletesen henger alakúak, nem deformáltak. Emellett kis magházú, betegségekkel szemben ellenálló, keseredésmentes fajtából származnak.

A fentieknek minden szempontból megfelelő uborkák kizárólag átlátszó, üveg csomagolóanyagba tölthetők, ám ezzel az elvárásoknak még közel sincs vége. A kiváló minőségű csemegeuborkában nincs helye vágott, törött részeknek, sem egy centiméternél hosszabb szármaradványnak. A sérült, foltos vagy feltűnően görbe zöldségek szintén nem kívánatosak.

Végezetül essen szó a megfelelő felöntőléről is! Ez az összetevő feltétlenül legyen gusztusosan áttetsző, fátyolszerű lepedéktől és üledéktől mentes, amely az üvegben sorakozó uborkákat teljesen ellepi!

Kedves Háziasszonyok és Urak! Itt az ideje beizzítani a tűzhelyet egy ínycsiklandó marhapörköltnek házi galuskával. Mire megfő, mi adjuk hozzá kísérő gyanánt a kiváló minőségű csemegeuborkát.

BÖNGÉSSZ VÉDJEGYES TERMÉKKERESŐNKBEN!

CSATLAKOZZ FACEBOOK ÉS INSTAGRAM-KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ, ÉS VÁLJ TUDATOSABB VÁSÁRLÓVÁ!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek