Legutóbbi cikkeink Rendezvény Szakmai hírek

A Hajdúságban expóztunk

Hogy mikor pihennek a hajdúsági gazdák? A nyári betakarítások után. Hajdúböszörményben, augusztus 11-13. között rendezték meg a 23. Hajdúsági Expot, ahol versenyt, mezőgazdasági kiállítást, vásárt és több szakmai konferenciát is tartottak. Így a Nébih és a KMÉ sem hiányozhatott az eseményről.

Traktorok hangjától volt hangos Hajdúböszörmény, a traktorkarnevállal kezdetét vette a Hajdúsági Expo. A térség utcáin végigvonuló színes forgatagra több ezren voltak kíváncsiak. A mezőgazdasági kiállítás, vásár és a szakmai konferenciák szintén számos érdeklődőt vonzottak.

Kiemelt programok

A Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület Kelet-magyarországi Agrárfórum elnevezéssel szakmai napot szervezett. Az előadássorozatot Dr. Nagy István agrárminiszter nyitotta meg, aki többek között azt is hangsúlyozta: kiemelt cél, hogy a mezőgazdaság a fiatalok számára vonzóvá váljon.

Az esemény további részében a szakma jeles szereplői, szakértők és döntéshozók vitatták meg az ipart, a növénytermesztést és az állattenyésztést érintő aktuális kérdéseket.

A Mezőgazdasági és Ipari Kiállítás és Vásáron a Nébih, valamint a KMÉ is képviseltette magát. A kollégák a KMÉ pályázható termékköreit népszerűsítették, és a látogatók egy kvízjáték során magát a KMÉ-t is jobban megismerhették. A gyerekek pedig játszva tanulhattak többek között a helyes kézmosásról.

Kiadványaink is népszerűek voltak, a Konyhasziget magazinból és a Tiszta kézzel – a gyerekeknek a helyes kézmosást bemutató – füzetből több száz darabot vittek magukkal a látogatók.

További képek a rendezvényről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friss hírekért kövesse Facebook és Instagram oldalunkat!

IRATKOZZON FEL A KMÉ VÁLLALKOZÓI HÍRLEVELÉRE IS!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek