Terítéken a

Kiváló Minőségű
Élelmiszer
(KMÉ)

Ismerkedjen meg a KMÉ
védjegyek előnyeivel!
VÉDJEGYES TERMÉKEK

Mi az a KMÉ védjegy?

A Kiváló Minőségű Élelmiszer rövidítése, de jóval több három betűnél. A KMÉ egy olyan védjegyrendszer, amely egyszerre utal az élelmiszerek biztonságára, minőségére és a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó gyártási folyamatokra. Két kategóriája érhető el: KMÉ- és KMÉ arany fokozat.

concept healthy food inspection herbs in laboratory close up
Minőség

Vásárlóként gyakran keresünk többletértékkel rendelkező termékeket. Ha KMÉ-védjegyekkel ellátott élelmiszereket választunk, biztosak lehetünk benne, hogy minőségi termék mellett döntünk. A védjegyrendszer mögött egy egyedülállóan komplex vizsgálati rendszer áll, amelynek alapját adja a Nébih.

Quality assurance, Guarantee, Standards, ISO certification and standardization concept
Garancia

A KMÉ-védjegyrendszer garancia a minőségre. A KMÉ-védjegyeket viselő termékek magasabb minőségi kritériumoknak felelnek meg. Az arany fokozatú védjegy a jók közül is a legjobbakat jelzi, amelyre nem a gyártók nevezhetik termékeiket, hanem egy komplex vizsgálati folyamat végeredményeként a Nébih emeli ki a termékeket.

hand holding small tree with sunlight in nature. agriculture concept
Fenntarthatóság

A KMÉ-minőséghez tartoznak fenntarthatósági szempontok is, így az élelmiszer-biztonságon túl, a környezetünk védelme is fókuszba kerül.

Minőség felsőfokon

Számtalan eltérő minőségű élelmiszer közül választhatunk, de néhány termék több értéket rejt, mint amit látunk. Segítünk megtalálni a minőséget! Tekintse meg rövid bemutatkozó filmünket!

További videók

Legfrissebb hírek

A Sirha színpadán is bemutatkozott a KMÉ-védjegy

Március 22-24 között rendezték meg a Hungexpo területén a Sirha Budapest élelmiszeripari szakkiállítást, amely a szektor valamennyi jelentős szereplőjét megmozgatta. Számos kiállítás és előadó mellett a KMÉ-védjegy is reflektorfénybe került.

További hírek

Tények, amiket a KMÉ-védjegyes vajról tudni érdemes

A jó vaj nélkülözhetetlen szereplője a konyhának sütéshez, főzéshez, vagy önmagában, egy szelet kenyérre kenve remek vacsora készül belőle. Sőt, a finom vajról a laktózérzékenynek sem kell lemondani, hiszen legutóbb éppen egy laktózmentes vajjal bővült a kiváló minőségű élelmiszerek listája.

További hírek

KMÉ-védjegyes termékek

Bővebb információ a védjegyes termékekről ezen a linken található!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek