Terítéken a

Kiváló Minőségű
Élelmiszer
(KMÉ)

Ismerkedjen meg a KMÉ
védjegyek előnyeivel!
VÉDJEGYES TERMÉKEK

Mi az a KMÉ védjegy?

A Kiváló Minőségű Élelmiszer rövidítése, de jóval több három betűnél. A KMÉ egy olyan védjegyrendszer, amely egyszerre utal az élelmiszerek biztonságára, minőségére és a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó gyártási folyamatokra. Két kategóriája érhető el: KMÉ- és KMÉ arany fokozat.

concept healthy food inspection herbs in laboratory close up
Minőség

Vásárlóként gyakran keresünk többletértékkel rendelkező termékeket. Ha KMÉ-védjegyekkel ellátott élelmiszereket választunk, biztosak lehetünk benne, hogy minőségi termék mellett döntünk. A védjegyrendszer mögött egy egyedülállóan komplex vizsgálati rendszer áll, amelynek alapját adja a Nébih.

Quality assurance, Guarantee, Standards, ISO certification and standardization concept
Garancia

A KMÉ-védjegyrendszer garancia a minőségre. A KMÉ-védjegyeket viselő termékek magasabb minőségi kritériumoknak felelnek meg. Az arany fokozatú védjegy a jók közül is a legjobbakat jelzi, amelyre nem a gyártók nevezhetik termékeiket, hanem egy komplex vizsgálati folyamat végeredményeként a Nébih emeli ki a termékeket.

hand holding small tree with sunlight in nature. agriculture concept
Fenntarthatóság

A KMÉ-minőséghez tartoznak fenntarthatósági szempontok is, így az élelmiszer-biztonságon túl, a környezetünk védelme is fókuszba kerül.

Minőség felsőfokon

Számtalan eltérő minőségű élelmiszer közül választhatunk, de néhány termék több értéket rejt, mint amit látunk. Segítünk megtalálni a minőséget! Tekintse meg rövid bemutatkozó filmünket!

További videók

Legfrissebb hírek

Új lendületet vett az online térben a KMÉ-védjegyrendszer

A Kiváló Minőségű Élelmiszer logója egyre több élelmiszer csomagolásán látható. A töretlen lendület az online térben is változást hozott, hiszen teljesen megújult honlapunk, a www.kme.hu. Mindemellett már a közösségi média felületein is megtalálnak minket az érdeklődők.

További hírek

Top 5 ok, hogy miért válaszd inkább a védjegyes termékeket

A védjegyek egyik legnagyobb előnye, hogy a vásárlók egyszerűen kiválaszthatják a piaci kínálatból a valóban minőségi termékeket. Összegyűjtöttük, hogy szerintünk melyek azok a legfőbb kritériumok, amelyek miatt megéri ezeket választani…

További hírek

KMÉ-védjegyes termékek

Bővebb információ a védjegyes termékekről ezen a linken található!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek