ÜDVÖZÖLJÜK A

Kiváló Minőségű
Élelmiszer
(KMÉ)

védjegyrendszer hivatalos
weboldalán!
Pályázat benyújtása

Köszönjük, hogy pályázni szeretne a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyre.Az elektronikus pályázás mobil verzióban sajnos nem működik, kérjük, hogy keresse fel a www.kme.hu weboldalt asztali számítógépről.

Megértését köszönjük!

Csatlakozzon a KMÉ védjegyekkel ellátott termékekhez!

A KMÉ logójával ellátott termékek valódi értéket hordoznak magukban. A logók mögött szakmailag és tudományosan megalapozott minőségrendszer áll. Ráadásul a védjegyrendszer előnyei még ezeken is túlmutatnak.

AdobeStock_204183844_palyazo_nyito_reklameszkoz
Megjelenési lehetőség

A kiemelkedő minőségű élelmiszerek iránt egyre nagyobb az igény a vásárlók körében. A KMÉ-védjegyeket viselő termékek még vonzóbbá válhatnak a szemükben.

AdobeStock_210768402_palyazo_nyito_brandepites_szerkesztett
Bizalomépítés

A védjegyrendszer garantált minőséget, biztonságot és fenntarthatóságot hirdet, amellyel a védjeggyel összekapcsolt márka iránti elköteleződést is előmozdíthatja a vásárlók körében.

AdobeStock_254843096_palyazo_palyazati_nyito_lehetosegek
Minőségrendszerhez tartozás

A KMÉ nemzeti minőségrendszerként széles körű lehetőségeket kínál a védjegyhasználóknak.

Minőség felsőfokon

Számtalan eltérő minőségű élelmiszer közül választhatunk.
Segítünk a minőség megtalálásában! Tekintse meg rövid bemutatkozó filmünket!

További videók

Legfrissebb hírek

kmé duo

KMÉ a boltok polcain

A Kiváló Minőségű Élelmiszer egy olyan új, hazai védjegyrendszer, mely mögött egy egyedülállóan komplex vizsgálati rendszer áll.

További hírek

Elindult az elektronikus pályázói felület

Új, elektronikus rendszeren keresztül pályázhatnak ezentúl a márkatulajdonosok a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyre. Az innováció számos előnnyel szolgál a pályázóknak és a pályázatot kezelő szakembereknek egyaránt. Mindemellett a weboldalunk is megújult és már a közösségi médiában is jelen vagyunk.

További hírek

KMÉ-védjegyes termékek

Bővebb információ a védjegyes termékekről ezen a linken található!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek