KMÉ

KMÉ védjegyrendszer

Üdvözöljük a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer hivatalos weboldalán!

A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer olyan új, hiteles, szakmailag és tudományosan is megkérdőjelezhetetlen, értékteremtő hazai minőségrendszer, ami a kiváló minőségű élelmiszereket megkülönbözteti a kereskedelmi kínálat egyéb termékeitől.

A vásárlóknak hiteles információt nyújt és valódi garanciát vállal a hazai, kiemelkedő minőségű, biztonságos termékekre, és amelyből az élelmiszeripar szereplői is előnyre tehetnek szert.

A márkatulajdonosok számára lehetőség, hogy a kiváló minőségű termékük kiemelkedjen a kínálatból. A vásárlók pedig biztosak lehetnek benne, hogy ha KMÉ védjegyes terméket vásárolnak, akkor minőségi élelmiszer mellett teszik le voksukat.

Több más védjeggyel ellentétben nem cél, hogy minden termék viselje a KMÉ védjegyeket. Kizárólag a magas minőségű termékek érdemelhetik ki az elismerést. A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer célja a kiváló minőségű élelmiszerek kiemelése és népszerűsítése.

A KMÉ kétfokozatú védjegy. Alap és Arany Fokozattal rendelkezik.

  1. Az Alap Fokozatra a márkatulajdonos (gyártó, forgalmazó) pályázhat. A pályázatról a Bíráló Bizottság javaslata alapján a Védjegyjogosult dönt.
  2. Az Arany Fokozat a Nébih Termékmustra eredménye alapján igényelhető, és a prémium kategóriát képviseli.

Ismerje meg a KMÉ védjegyrendszer Alap és Arany Fokozatát. Előállítóként csatlakozzon a védjegyhasználók köréhez, vásárlóként pedig keresse a KMÉ védjegyes termékeket az üzletek polcain!

A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy jellemzői
  1. Egyedülálló védjegyrendszer

A KMÉ olyan új, hazai védjegyrendszer, mely mögött egy egyedülállóan, komplex vizsgálati rendszer áll, és amelynek alapja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalra épül.

  1. A Nébih mondja

A legjobb minőségű termékeket jelző KMÉ Arany Fokozatú védjegyre nem a gyártók nevezhetik terméküket, hanem a Nébih választja ki a teljes piaci kínálatból.

  1. A minőség fokmérője

Az Arany Fokozatú védjegyeket csak olyan termékek nyerhetik el, melyek kiváló minőségükön kívül plusz minőségi követelményeknek is meg tudnak felelni.

Elérhetőségeink

Védjegyiroda

Élelmiszerlánc-biztonsági Centrum Nonprofit Kft. (ÉLBC Kft.)

Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 24.

Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf. 212.

E-mail: info(kukac)kme.hu; vedjegy(kukac)elbc.hu

Telefon: +36/30 306-42-38

Web: kme.hu, elbc.hu


Telefonos ügyfélszolgálat:

Hétfő, szerda, péntek 8 és 12 óra között

Kedd, csütörtök 12 és 16 óra között


Személyes ügyfélfogadás:

Keddenként 8 és 16 óra között, kizárólag előre egyeztetett időpontban.


Termékmustra

 Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 24.

Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf. 30.

E-mail: termekmustra(kukac)nebih.gov.hu

Web: portal.nebih.gov.hu

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatvédelmi nyilatkozat