KMÉ
Hírek

Megnyílt a pályázati lehetőség!

Elsőként fogyasztói tej és tejföl termékekkel lehet pályázni a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer Alap Fokozatára.

Megjelentek az ehhez kapcsolódó, úgynevezett speciális tanúsítási követelmények. Ezek tartalmazzák azokat az előírásokat, amelyeknek kifejezetten a tej vagy tejföl termékek gyártóinak, saját márkás termékek forgalmazóinak kell megfelelniük a KMÉ védjegy Alap Fokozatának elnyeréséhez. A speciális tanúsítási követelmények kötelező és választható elemekből épülnek fel. A kötelező előírásokat minden pályázónak teljesítenie kell. Emellett minden választható elem kategóriában legalább egy-egynek eleget kell tennie, de maga dönti el, hogy melyiket választja.

A szabályzatok, a tej- és tejföl termékekre vonatkozó speciális tanúsítási követelmények, és a pályázat beadásához szükséges formanyomtatványok a Pályázóknak/Letölthető dokumentumok fülre kattintva érhetőek el.

A pályázatokat a Védjegyiroda 1525 Budapest, Pf. 212. postacímére várjuk.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Adatvédelmi szabályzat