KMÉ
Hírek

Újabb pályázati lehetőségek nyíltak!

Amennyiben Ön natúr joghurtot, kefirt, vajat, túrót állít elő, vagy sajátmárkás terméket forgalmaz, mostantól ezekben a kategóriákban is pályázhat a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer Alap Fokozatára.

A KMÉ védjegy valódi garanciát jelent és hiteles információt nyújt a vásárlók számára a kiemelkedő minőségű, biztonságos termékekről. Segíti azt a döntést, hogy a széles kínálatban mit vegyen le a polcról az, aki megbízható, és valóban minőségi élelmiszert szeretne a tányérján látni.

A védjegyhasználati jog elnyeréséhez a Pályázóknak menüpontban letölthető Pályázati lapot és annak mellékleteit kell benyújtani. Ezt követően kerül sor a termék értékelésére és egy átfogó üzemauditra, majd pedig arra a döntésre, hogy az adott termék viselheti-e a KMÉ védjegy Alap Fokozatát.

A pályázatokat folyamatosan várjuk, nincs benyújtási határidő.

Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére a KMÉ védjegyekkel és a pályázattal kapcsolatban a weboldalunkon megadott elérhetőségeken.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Adatvédelmi szabályzat